Logo_leducativ.png

 

Despre L'eDucativ si cursurile online

L'eDucativ este o platforma educationala deschisa, cu prezenta online.  Acest proiect a fost initiat de Luca Dezmir si este dezvoltat in parteneriat cu Asociatia Pentru Educatie Complementara (pentru a vizita site-ul asociatiei, click aici).
Termenul "deschis" se refera la faptul ca:

  • exista cursuri gratuite, cu acces  liber pe baza de link. Pentru a primi lista cursurilor gratuite si linkul de acces, completati formularul de pe prima pagina si  veti primi aceste informatii prin email
  • orice trainer, persoana calificata sau cunoscator al unui anumit domeniu, poate propune catre L'eDucativ, cursuri, in oricare dintre domenii agreate. Informatii suplimentare puteti gasi la pagina specializata (click aici). Restrictiile sunt prezente la pagina de termeni si contitii pentru traineri (click aici).  

Cursurile prezente la L'eDucativ pot fi accesate doar prin intermediul internetului . Daca cititi acest text aveti, probabil, capabilitatile de a urma cursurile. Mai sunt necesare, in afara de computer, o conexiune la internet cat mai puternica si un browser de tip Chrome, Mozilla sau Internet Explorer, cateva programe pentru redarea imaginilor filmare (de tipul Flash) precum si un sistem de redare audio (boxe si amplificator) legate la computer.


Cursurile prezente pe platforma L'eDucativ sunt de doua feluri, in functie de acces: gratuite (cu acces liber, pe baza de link) si platite (cu acces prin intermediul unui cont realizat pe platforma).
Accesul pe baza de cont este acces individual, la un anumit curs (sau la mai multe cursuri).


Accesul  individual

 

Se face prin achitarea cursului (cursurilor) catre trainer si participarea la acestea, in durata de timp alocata fiecarui curs in parte.

 

Diplome de participare la curs

La cerere, pentru cursurile finalizate, cursantul poate obtine o diploma de participare la curs si fisa tehnica a cursului:

  • diploma de participare si fisa tehnica sunt eliberate de Asociatia Pentru Educatie Complementara
  • diploma specifica numele cursului, trainerul cursului, numele cursantului si data absolvirii cursului
  • fisa tehnica a cursului prevede descrierea detaliata a cursului, inclusiv tematica de curs, pe capitole

Functionarea platformei
Platforma educationala L'eDucativ este configurata, intretinuta si gazduita de P.F.A. Hupov Simona Maria. Informatii legale puteti gasi aici.

Partener
Proiectul de educatie online este realizat in parteneriat cu Asociatia Pentru Educatie Complementara (pentru a vizita site-ul asociatiei, click aici), care supervizeaza activitatea educationala.

INAPOI la meniu